(ВІДЕО) «Або – ми, або – нас, інших варіантів немає»

НАЗАД
05 серпня 2023 11:27

Валентин – справжній патріот України.

Ще зі шкільних років хлопець усвідомлював підступність та лукавство східного сусіда, а на одному з уроків літератури навіть написав твір про відразу до московитів. Тоді, пригадує, батьків викликали до школи, а його покарали. Зараз Валентин твердо переконаний, що не помилявся у своїх судженнях, адже він добре вчив історію і головне – робив висновки, не по дитячому розумні і правильні висновки.

З 2008 року хлопець працював у сфері IT. Після повномасштабного вторгнення убезпечив свою сім’ю та одразу звернувся до місцевого ОРЦК. Чоловікові відмовили декілька разів, тому Валентин вирішив присвятити себе волонтерству. Донати на Сили оборони стали звичною справою.

«Зараз я навіть не порахую, які суми витрачені, але це не головне. Хлопці забезпечені, а значить моя допомога врятувала, сподіваюся, не одне життя», – розповідає чоловік. У 2023 році Валентин вкотре прийшов до ОРЦК і нарешті потрапив до лав Сил оборони у складі Державної прикордонної служби України. IT-фахівець та поціновувач страйкболу у минулому, наразі проходить службу в одному з підрозділів охоронців кордону.

«Завдяки своєму захопленню страйкболом я приблизно розумів, що таке військова тактика, був знайомий з ТТХ зброї та легше адаптувався до військової служби, – ділиться враженнями прикордонник. – Мої колеги з роботи та партнери у грі мене підтримують. Погоджуюсь, що для IT-фахівця стати на захист країни – нелегкий вибір, але ж якщо не я піду, то хто тоді?»

Мрія у військовослужбовця, як і у будь-якого українця одна – це Перемога. Після її здобуття прикордонник мріє подорожувати та показати своїй донечці цей дивовижний світ без війни та страждань. А ми бажаємо йому якнайшвидше втілити свої плани у життя!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси